Skip to main content

FC Helsingør har forlænget kontrakten med forsvarsspiller Philip Rejnhold frem til sommeren 2025. 

Philip udtaler – Jeg er meget glad og spændt på hvad fremtiden bringer. Jeg er glad for, at jeg fortsat kan være med på rejsen og udviklingen af FC Helsingør som klub.

Morten Eskesen, cheftræner – Jeg er glad for at Phillip har forlænget sin aftale med FC Helsingør. Phillip har gennemgået en fantastisk spillemæssig udvikling siden han kom til klubben. Han har haft stor betydning for vores flotte efterår med hans stabile præstationer i forsvaret. Jeg er sikker på, at Phillip vil udvikle sig endnu mere i løbet af den kommende tid sammen med resten af holdet.

25-årige Philip Rejnhold har spillet i FC Helsingør siden sommeren 2020 og har indtil videre spillet 48 turnerings- og pokalkampe for klubben.

Brian Gellert, Sports Director – Philips udvikling har været en fornøjelse at følge. Hans professionelle tilgang til tingene er enorm stor og vi glæder rigtig meget over denne forlængelse. Philip har været en rigtig vigtig brik i de sidste par sæsoners sportslige succes og vi ser virkelig frem til de kommende år. Det er en glædens dag for FC Helsingør, alle vores fans og samarbejdspartnere, at Philip har forlænget sin aftale med os.

Foto: Claus Birch