Skip to main content

FC Helsingør er glade for at kunne præsentere de første to nye spillere i truppen, frem mod den kommende sæson i NordicBet Ligaen. Både Philip Rejnhold Olsen og Sebastian Czajkowski har erfaring fra landets næstbedste række i forvejen, da de begge er hentet på en fri transfer fra Roskilde FC.

Philip Rejnhold er 24 år gammel og har primært sine forcer på højre back, men kan også spille på kanten. Han har en fortid i B93, B1908, Brønshøj og AB, og spillede 22 kampe for Roskilde FC i den forgangne sæson, med et enkelt mål til følge.

23-årige Sebastian Czajkowski er angriber, også med en fortid i B93, samt i Vendsyssel FF, for hvem han scorede klubbens første mål i Superligaen nogensinde, i debutsejren mod OB i sæsonen 18/19. I sidste sæson spillede Czajkowski 18 kampe for Roskilde i NordicBet Ligaen, med tre mål og tre assists til følge.

Sportslig ansvarlig Brian Gellert glæder sig over de to nyankomne:
– Philip og Sebastian rammer begge en rigtig god balance mellem at være unge og stadig kunne udvikle sig, samtidigt med at de også kommer med en del erfaring fra NordicBet Ligaen, og i Sebastians tilfælde Superligaen.

– Der er tale om to spillere, der har været i vores sigtekorn et stykke tid, og de passer rigtig godt ind i den trup vi gerne vil bygge op heroppe. De kommer begge med noget fart og fysik, og er meget ambitiøse med deres fodbold. Sebastian har bevist, at han kan score mål i både NordicBet Ligaen og Superligaen, og det er ikke nogen hemmelighed, at Philip var ret eftertragtet, efter at have spillet en rigtig god sæson i Roskilde. Det er to spillere, som vi forventer os meget af.