Skip to main content

FCH Talent rummer efterhånden hele 20 klubber i samarbejdet fra kommune og region, heraf har 15 klubber børnefodbold, som vi i fællesskabet dyrker med trænerkurser, scouting, klubbesøg med mere. Alt sammen noget for at give vores lokale spillere bedre udviklingsmuligheder.

I det samarbejde har vi to centre for U10-12 fodbold hvor vi træner drengene 1x om ugen udover træning i egen lokal klub. Herfra tages op til 20 spillere ud til vores TOPcenter i Fredensborg. Denne årgang er noget særligt, da det for første gang har vist sig muligt, at ud af de 14 spillere der pt kom derud, var hele ni lokale/regionale klubber repræsenteret, og nummer 10 er muligvis på vej. Det en kæmpe cadeau til de lokale klubber og trænere, at så mange klubber er repræsenteret på TOPcentret.


– Her er et af kriterierne blandt andet “spillere med et særligt potentiale”, og det gør mig stolt at vi kan finde det så bredt, siger Børne- & ungdomsudviklingstræner i FCH Talent, Rene Lybek Hansen.
-Nu består kunsten så i, at de 9-10 forskellige træningskulturer samles og lærer at træne ens, og med de mål FCH børnefodbold har for aldersgruppen – en proces vi arbejder hårdt på, slutter Rene.

Se FCH Talents lokale og regionale samarbejder her: https://fchelsingor.dk/moderklubber/