Skip to main content
ArkivSæsonen 2018/19

Mathias ”Malte” Johannsen og Melvin Frithzell stopper i FC Helsingør

By 23/07/2018januar 24th, 2022No Comments

FC Helsingør siger farvel til forsvarsspilleren Mathias “Malte” Johannsen og angriberen Melvin Frithzell,  der får ophævet deres kontrakter efter aftale med klubben.

Direktør Janus Kyhl siger om afskeden:
-”Malte” vil meget gerne spille mere fodbold, end vi har kunnet tilbyde ham, eftersom han i lange perioder har været bag Frederik Bay på favoritpositionen på venstre back. Vi har derfor i fællesskab besluttet os for at ophæve kontrakten, og skilles i fred og fordragelighed. Malte har været en loyal og professionel spiller, der har arbejdet hårdt i sin tid i FC Helsingør. Han er en god knægt, der har været vigtig for sammenholdet i truppen, og som altid er mødt op med et smil på læben og spredt godt humør. Vi ønsker ”Malte” held og lykke med den videre karriere.

– Med Melvin blev det desværre aldrig det gode match, som vi havde håbet på. Han har stået langt tilbage i køen om spilletid, og har været plaget af en del tilbagevendende småskader. Sammenlagt med, at Melvin er bosat i Sverige, og har haft ret lang rejsetid frem og tilbage, er det ikke lykkedes for os at forløse det talent foran mål, som Melvin åbenlyst besidder. Melvin har selv haft et ønske om at forsøge at finde en klub tættere på sit hjem, hvor han samtidigt kan få mere tid på førsteholdet, så derfor er vi gået med til at ophæve hans kontrakt, så han kan få sin karriere på ret køl igen. Vi takker Melvin for hans tid i klubben.

Mathias Johannsen kom til fra Næstved i januar 2017, og nåede 20 kampe for FCH. Melvin Frithzell kom til FCH i december 2017 og nåede fire kampe og et enkelt mål i Superligaen for FC Helsingør