Skip to main content

FC Helsingør har i dag skrevet kontrakt med den 20-årige målmand Viktor Anker. Anker kommer fra Brøndbys ungdomsafdeling, hvorfra han i efteråret var udlånt til Næstved i 2. division, for hvem han nåede små 20 førsteholdskampe.

Direktør Janus Kyhl har haft den unge målmand i kikkerten længe:
– Viktor er en spiller som vi har kendt til gennem alle de år han har spillet i ungdomsrækkerne, og han er et stort talent, som vi er meget glade for at have fået til klubben. Det er vores forventning, at Viktor allerede fra starten vil øge konkurrencen om målmandsposten på førsteholdet, og hans tilgang betyder, at vi nu står meget stærkt rustet i målet til ligastarten. Vi har Mikkel Bruhn der har erfaringen, og to meget talentfulde, unge spillere i Lukas Jensen og Viktor, og jeg tror ikke det er at sige for meget, hvis vi vurderer, at vi nu har en af de stærkeste målmandstrioer i NordicBet Ligaen.

Viktor Anker selv har følt sig velkommen fra dag ét:
– Jeg har trænet med et stykke tid, og har følt mig enormt godt taget imod af drengene. Stemningen i truppen er god, og niveauet har været rigtig højt til træning. Helsingør er som nedrykker en af de store klubber i Første Division, og vi skal spille med om oprykningen. Det glæder jeg mig meget til at være del af.

Adspurgt om, hvilken type målmand han er, svarer Viktor:
– Jeg er en målmand, der godt kan lide at være med i spillet. Jeg forsøger at være en målmand, der kommer godt ud af målet, og som dominerer sit felt, og som er god til det fysiske aspekt af spillet.

Viktor Anker har fået en to-årig kontrakt, og kommer til at spille i trøje nummer 31.