Skip to main content

Da FC Helsingør startede træningen op efter nytår, var der et nyt, friskt ansigt med i truppen. 19-årige Lucas Lodberg er blevet belønnet for sine gode indsatser på ungdomsholdene, har fået en kontrakt, og blevet rykket op i seniortruppen her fra årsskiftet.

Cheftræner Peter Feher ser perspektiver i den unge mand:
– Lucas er en spændende tilføjelse til truppen. Han har noget gåpåmod og frækhed i sit spil, og er en af den slags spillere hvor spilleglæden lyser ud af ham når han er på banen. Han kan spille de fleste pladser på midtbanen, og har mange strenge at spille på fodboldmæssigt.

Han er lidt en ”usleben diamant”, men nu skal vi se om vi ikke kan få slebet ham lidt til. Han er i første omgang rykket op for at lære at begå sig på seniorniveau, og vænne sig til hastigheden og fysikken på hylden højere end han kommer fra. På længere sigt kan han sagtens være i spil til spilletid på førsteholdet, men i første omgang er han med for at lære, og Lucas vil fortsat også træne med U19-holdet, når det giver mening for os og ham. Men klart en spiller med nogle spændende perspektiver i.

Lucas Lodberg kommer op fra egne rækker, og har i første omgang fået en ét-årig kontrakt.