Skip to main content

Kære alle sammen.

Tak for en fantastisk dag i går. Det var en absolut fornøjelse at mærke, hvordan hele Helsingør og opland støttede op om vores første kamp i Superligaen.


Der kom faktisk så mange af jer, at vores lille organisation blev spændt til bristepunktet, og visse steder også over bristepunktet.
Alt i alt kom der næsten 50% flere mennesker end vi havde turdet håbe på i vores vildeste fantasi, og over dobbelt så mange udebanefans som kalkuleret.

Det gav os en del udfordringer i går, især i billetsalget, hvilket en del af jer nok bemærkede.

Vi vil gøre det yderste for at rette de fejl og mangler der opstod i går, især omkring udfordringerne ved indgangene og boderne.

Men i den forbindelse har vi også en bøn til jer, vores tilhængere. I Superligaen er presset og tilskuerinteressen langt større end i 1. og 2. division. De tider hvor man kunne dukke op tyve minutter før kampstart, købe billet og gå lige ind, er nok sat på pause foreløbigt.

Derfor opfordrer vi alle til at:

Komme i god tid.

Lette presset på indgangene ved at købe billetter hjemmefra via shop.fchelsingor.dk (så går det også langt hurtigere med at komme ind, da I ikke først skal stå i kø til billetter, og derefter til visitation og indgang).

–  Print jeres billetter på papir. I kan godt have jeres billet med på smartphone, men så anbefaler vi, at I:
a): Finder billetten frem inden I når frem til billetkontrollen.
b): Skruer helt op for lysstyrken på jeres telefon.
c): Zoomer ind på billettens stregkode, så scanneren nemmere kan læse den.
Bemærk, at der er visse beskyttelsescovers og skærme, der er meget svære for scannerne at læse. Kan scanneren ikke læse jeres billet, kommer man ikke ind.

– Derudover kan man stadig med fordel nå at købe sæsonkort til resten af hjemmekampene i Alka Superligaen.

Direktøren selv har bedt om ordet:
”Kære venner.
Tusind tak for støtten i går. Vi er opmærksomme på, at alt ikke gik som smurt i olie. Vi har lyttet til, og læst, og hørt jeres kritik.
I dag har vi holdt det første af flere evalueringsmøder frem mod FCM-kampen, og vi er meget opmærksomme på at få rettet op på de ”børnesygdomme” vi stadig slås med. Jeg er overbevist om, at allerede til næste kamp vil vi have fået styr på mange af de ting der gik lidt i skuddermudder i går.
Endnu en gang tak for at I mødte op, og var med til at gøre dagen til en festdag for både klubben og byen.
Dbh, Janus Kyhl”

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk