Skip to main content

Kære FCH-Fans
Vi glæder os meget til at starte sæsonen op om små tre ugers tid. Holdet er allerede i gang med den hårde opstartsperiode frem mod sæsonstarten.

Jeg ville i den forbindelse gerne opdatere jer på sæsonkort og billetter. Desværre er det sådan, at den første hjemmekamp i sæsonen, mod Fremad Amager d. 23. juli, vil blive spillet med de Corona-restriktioner som vi havde i sidste sæson. Først d. 1. August bliver de fleste af restriktionerne afskaffet, og vi kan gå tilbage til noget, der (næsten) er normalt.

Dette medfører desværre en del komplikationer ift. vores billetsystem og salget af sæsonkort. Det er nogle tekniske problemer omkring omstillingen fra én sæson til en anden, som jeg ikke skal kede jer med. Konsekvensen er desværre, at vi først kan omstille systemet til den nye sæson efter kampen mod Fremad Amager, og vi kan derfor heller ikke sælge sæsonkort til den kommende sæson før efter den 23. juli.

Som plaster på såret, vil alle der har et sæsonkort fra sidste sæson kunne komme gratis ind til Fremad Amager -kampen. I skal bare hente en gratis sæsonkortbillet som I kender det fra sidste sæson.

Billetterne til kampen forventes sat til salg i løbet af i dag.

Der vil blive åbnet for sæsonkortsalg efter den 23. juli, og vi har heldigvis noget tid at løbe på, da næste hjemmekamp derefter først er den 13. August. Nærmere info om salget følger på hjemmeside og sociale medier.

Vi beklager besværet, og takker for jeres tålmodighed og støtte

Bedste hilsener
Jim Kirks, Direktør
FC Helsingør