Skip to main content

NordicBet inviterer til gratis Superliga-bold i Helsingør

NordicBet, der er hovedsponsor for FC Helsingør, tilbyder nu fans med en NordicBet-konto gratis adgang for dem selv og en gæst til lørdagens kamp mod Silkeborg.


FC Helsingør spiller for overlevelse i Superligaen, og har brug for DIN støtte på tribunerne.Derfor har NordicBet besluttet at gøre en aktiv indsats for at skabe glade dage på lægterne når Christian Lønstrups tropper lørdag imod en af bundkollegerne fra Silkeborg,

Spilleselskabet sætter 1500 gratis billetter i rotation blandt både hjemmeholdets, samt udeholdets fans. Alle fans kan få en billet til sig selv og en ledsager efter eget valg. Eneste betingelse for at få fingrene i to gratis billetter er, at du har en NordicBet-konto, og at du henvender dig på FCH@nordicbet.dk, mens der stadig er billetter til rådighed.

”Vi er meget optagede af at bidrage til en god ramme omkring kampene i FC Helsingør. Fodbold handler om underholdning, og det er nu engang sjovest, når vi er mange ude på stadion. Derfor har vi valgt at sætte sammenlagt 1.500 gratis billetter i omløb til kampen mellem Helsingør og Silkeborg ,så vi kan få fyldt tribunerne”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Kampen mellem Helsingør og Silkeborg spilles lørdag klokken 16. Helsingør har haft en dårlig stime på det seneste, så opbakningen er vigtigere end nogensinde.

Både nye og gamle NordicBet-konti vil være i spil til de gratis billetter, og der er ingen krav om spilleaktivitet.

Der er 250 billetter til hjemmebanefans+ gæster, i alt 500 billetter, og 500 billetter til Silkeborgs fans+ gæster, i alt 1000 billetter.

 

Tilmelder du dig som FC Helsingør fan skal du skrive ”FCH Free Home”. SIF fans skriver ”SIF Free Away”

Læs mere om NordicBet og spil på Superligaen på www.nordicbet.dk