Skip to main content

Trods sine kun 22 år er venstreback Frederik Bay en af de spillere i den nuværende FC Helsingør-trup, der har spillet flest kampe i den lyseblå og hvide trøje. Forsvarsspilleren runder således de 90 officielle kampe for klubben næste gang han løber på banen for os.

Og nu er klubben og Frederik Bay blevet enige om at forlænge den kontrakt, der ellers stod til at udløbe til sommer. Begge parter har således sat pen til papir på en ny aftale, der løber frem til sommeren 2022.


Sportslig ansvarlig Brian Gellert roser den unge back:
– Trods sin unge alder er Bay blevet en af de bærende spillere på holdet. Han har været med i en del år efterhånden, og har altid været loyal over for klubben og stillet op og fortalt om, hvor glad han var for at være her. Unge, dygtige venstrebacks er der altid interesse for, men kontinuitet på førsteholdet er vigtigt for os, og vi er glade for at Bay har valgt os til.

For Frederik Bay selv, skulle der ikke så meget betænkningstid til:
– Jeg er glad i FC Helsingør, og for hele setuppet omkring holdet. Vi har et godt hold, både på og udenfor banen og klubben har ambitioner. Jeg kunne ikke se nogen idé at skifte til et andet hold, når jeg er glad for at være her. Nu handler det bare om at sørge for at få FC Helsingør op i NordicBet Ligaen.

Frederik Bay har spillet 89 kampe og scoret fem mål for FC Helsingør, siden han kom til fra FC Københavns ungdomsafdeling i januar 2017 på en lejeaftale, der blev vekslet til en permanent aftale i sommeren 2017.

Han blev kåret til ”Årets Spiller” af både klubben og fanklubben efter sidste sæson.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk