Skip to main content

Hver sommer udtager DBU cirka 200 drenge på landsplan fra T- og B-licensklubbernes U14 hold til ”Talenttræf” som det kaldes. Der er tale om drenge der skal agere ”medier” på DBU’s A-træneruddannelses sommerforløb dvs. de skal trænes af de trænere som skal bevise deres kunnen, og være ”demonstrationsspillere” for taktik og udførsel for trænerne.

I år er det årgang 2004 som skal vise sig frem i det Jyske (Vejen, Skærbæk og Vildbjerg) – fra 2. til 5. juli 2018.


Spillerne inddeles i grupper, hvor de trænes af de dygtige trænere som er i gang med at tage deres A-licens uddannelse, og samtidig er DBU’s Talenttrænere til stede, og ser spillerne i kampe og træningspas. Ud fra disse cirka 200 spillere udtages cirka 45-50 spillere til de kommende DBU U15 Talentcentre.

-”Vi er i FCH Talent stolte af, at vi kan bidrage med hele 5 dygtige 2004-drenge (samt 3 ”boblere”) til DBU Talenttræf i år”, udtaler T+ træner René Lybek Hansen fra FCH – ”FCH årgang 2004 generelt er en stærk årgang som har præsteret rigtig flot, og de ligger da også nummer 1 i deres række. Det hårde arbejde betaler sig for drengene, og det synes vi er stærkt, og en fjer i hatten for både dem og os”

De 5 FCH-drenge som er udtaget er: Lucas Lach, Nicolaj Fihl, Lucas Vesth Meibom, Lucas Worch Bakx og Markus Gottschalk. Herudover har FCH fået udtaget 3 ”boblere”, som indkaldes ved afbud eller ekstra pladser. De tre spillere er Mads Havemann Andersen, Casper ”CC” Christensen og Andreas Skou Holm.