Skip to main content

FC Helsingør har skrevet kontrakt med en af klubbens mest lysende talenter. Den unge forsvarsspiller Hans Christian ”Kritte” Bonnesen, er blevet udstyret med en kontrakt, og vil blive tilknyttet førsteholdstruppen fra sommeren ’19.

”Kritte”, som han bare er kendt i U19-truppen, spiller som regel midterforsvarer, og er kendetegnet ved at være en dedikeret og hårdtarbejdende spiller, der er dygtig til at forsvare sit mål.


Talentchef Kenneth Rasmussen har meget stor tiltro til den unge spiller:
– ”Kritte” er en spiller som jeg har kendt i mange år. Da jeg var i FC Nordsjælland, var én af mine arbejdsopgaver at sortere spillere fra, når de gik fra U15 til U17, og der var han én af dem der ikke klarede cuttet. Derfor er hans udvikling heroppe også så meget desto mere imponerende. Han har været gennem en rivende udvikling på alle parametre, og han har om nogen været et eksempel på, hvad stræben og hårdt abejde kan give. Vi vurderer i den sportslige ledelse, at han helt klart har førsteholdspotentiale, og han er også regelmæssigt med seniorerne i reserveholdskampe og træningskampe, ligesom han har været med på bænken hos 1. divisionsholdet flere gange.

– Han er en ”værdispiller”, forstået på den måde, at han i meget høj grad repræsenterer de værdier vi arbejder efter i klubben i hverdagen, og han er en spiller som med sin arbejdsmoral og professionalisme er én, vores andre U-spillere skal spejle sig i, og se til som eksempel på, hvad vi forlanger af en FCH-spiller.

Hans Christian Bonnesen selv er meget glad for at have sat pen til papir:
– Det er selvfølgelig en kæmpe drøm, der går i opfyldelse for mig. Det er det jeg har arbejdet hårdt for i mange år, så jeg er meget glad. Nu skal jeg ud og arbejde endnu hårdere på træningsbanen, og forbedre mig. Mit mål er at være en hårdtarbejdende spiller, der sætter holdet først. Jeg synes selv, at mine bedste kvaliteter er mine lederevner, spillet én-mod-én, samt min løbekapacitet. Jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle mig yderligere i FCH.