Skip to main content

Daniel Stücler er glad for at få fremtiden på plads.
– Det er målet, at jeg skal op i gear her og vise hvad jeg kan. Jeg fik ikke helt muligheden for at vise mig frem i Køge, men det er jeg klar til at gøre her. Jeg skal forhåbentligt have en masse spilletid og hjælpe holdet. Selvfølgelig har jeg brug for lidt tid til at komme ind på holdet, og komme op i topform igen, men så er jeg også sikker på, at jeg nok skal få sat mit indtryk. Jeg har scoret i Superligaen før, og jeg er sikker på at det kommer igen. Jeg tror vi har en fin chance i Superligaen. Vi har et rigtigt godt hold, både på og udenfor banen, og et godt sammenhold.


Cheftræner Christian Lønstrup ser stort potentiale i tilgangen:
– Daniel er et de store ungdomstalenter i Danmark i de sidste fem-ti år, men har ikke fået forløst sit potentiale i Brøndby eller i Køge. Så vi tager ”kampen lidt op”, som vi har gjort med en del andre spillere, og vi kan se en masse spændende ting i Daniel. Det kommer til at tage lidt tid med ham, men der er helt klart en grund til, at vi har taget ham ind. I første omgang er det for at styrke vores bredde, men efter lidt tid er det planen, at han skal spille Superliga. Daniel er en rimeligt komplet angriber. Han er især en god boksspiller, der godt ved hvor målet står, men han har været tynget lidt af manglende selvtillid. Der har været for mange dårlige oplevelser for ham de senere år, og det skal vi have ændret på.

Stückler startede sin ungdomskarriere i Lyngby og Brøndby, hvor han var anset for et af de store angrebstalenter i dansk fodbold. Daniel Stückler har spillet ni kampe i Alka Superligaen for Brøndby og scoret et enkelt mål. Han har derudover 42 ungdomslandskampe på CV’et.

Daniel Stückler har i første omgang fået en et-årig kontrakt, og er ikke udtaget til dagens kamp mod SønderjyskE.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk