Skip to main content

Den hurtige kantspiller Carl Lange har skrevet en tre-årig kontrakt med FC Helsingør, efter at have trænet med førsteholdstruppen i et par uger. Carl Lange skifter på en fri transfer fra HIK i 2. division, hvor han trods sine kun 19 år har spillet 43 førsteholdskampe, og scoret 11 mål.

Direktør Janus Kyhl er glad for tilgangen.
– Carl er en utroligt spændende ung spiller, der trods sin unge alder allerede har bevist sig på flotteste vis for HIK. Han er en spiller som vi er overbevist om kan få et stort gennembrud hos os, når han først vænner sig til tempoet i en højere række. Han har hastigheden og potentialet til at komme op på højeste niveau, og vi har da også skrevet en tre-årig kontrakt med ham i forventningen om, at han er en spiller vi kan bygge op til en stamspiller.

Carl Lange selv ser frem til udfordringen:
– FC Helsingør er en rigtig god mulighed for mig til at tage et skridt op, i et miljø hvor jeg kan udvikle mig og lægge på. Jeg har trænet med heroppe et stykke tid, og niveauet er højt, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af truppen og trænerne, så når jeg lige vænner mig til tempoet, er det min forventning at jeg skal bidrage både med noget fart, samt nogle mål og assists. Jeg glæder mig meget til at komme i gang for alvor.

Carl Lange har fået sin fodboldopdragelse i HIK, kun afbrudt af to år i FCKs ungdomssetup som U14 og U15-spiller.