Skip to main content

FC Helsingør har fredag skrevet kontrakt med den erfarne midterforsvarer Nicolai Geertsen, der kommer til efter senest at have spillet Superligafodbold for Lyngby BK.

29-årige Nicolai Geertsen har spillet knap 50 kampe i den bedste række for Lyngby, og har derudover erfaring fra 1. Division og norsk fodbold, efter at have spillet for Sandnes Ulf i Norges næstbedste række. Geertsen har båret anførerbindet i både Sandnes og Lyngby. Derudover har Geertsen tidligere bl.a. spillet i Hillerød og HB Køge.

Sportslig ansvarlig Brian Gellert fortæller, at Geertsen længe har været på radaren:
– Geertsen er en spiller, som vi i flere omgange har lagt billet ind på, og det er fantastisk at det endelig kunne passe sammen for os. Han er en klassespiller, der er fremragende i duelspillet, og en ledertype, der altid går forrest på banen, og tager fat når det gør ondt. Han var meget højt på trænerstabens ønskeliste, og Nikolai kommer til at blive en kæmpe gevinst for FC Helsingør, det er jeg helt overbevist om.

Nicolai Geertsen selv glæder sig til den nye udfordring:
– Ja, det er jo lidt en flirt der har været i gang over flere år mellem mig og Helsingør, så det er dejligt, at det er faldet på plads.

– Hvis jeg skal sætte lidt ord på mig selv som spiller, er jeg en duelstærk forsvarsspiller, der altid prøver at spille med hjertet uden på trøjen. Jeg kommer med en masse erfaring, og skal være én som man kan læne sig op ad, og som kan lære fra sig. Jeg har et stærkt vindergen, og jeg vil vinde alle kampe jeg er med i.

– Derudover er jeg god til at komme med i feltet, og har scoret en del mål i min karriere, bl.a. et par stykker mod FC Helsingør, så jeg skylder måske lidt i den retning. Vi må se, om jeg ikke kan rette op på det i løbet af foråret. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, og til at vinde fodboldkampe med FC Helsingør.

Nicolai Geertsen har skrevet en kontrakt på halvandet år.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk