Skip to main content

FC Helsingør har forlænget kontrakterne med Daniel Norouzi og Nikolaj Hansen, der begge nu er på kontrakt frem til sommeren 2022.

Begge spillere var vigtige brikker i sidste sæsons oprykning, og har ligeledes været blandt de første på Morten Eskesens blok i denne sæson.


Midtbaneterrieren Daniel Norouzi har været glad for at være del af holdets optur det sidste halvandet års tid:
– Vi har haft en meget positiv udvikling både på banen, resultatmæssigt, og kulturmæssigt.  Det har været fedt at være en del af, og spille en rolle i, og det vil jeg gerne fortsætte. Jeg er jo ikke så gammel igen, men jeg har en del erfaring at dele ud af, og vil gerne være én der går forrest og samler holdet, også i modgang. Jeg håber at det er noget de unge kan bruge, og at jeg kan medvirke til at nye eller unge spillere føler sig trygge når de kommer til. Og så er det også rart, at jeg har kunnet få fodboldspillet til at gå hånd i hånd med mit studie, og jeg kan fortsætte på kandidaten til sommer.

Centerback Nikolaj Hansen overtog anførerbindet efter oprykningen i sommer, og havde ingen betænkninger ved at fortsætte i lyseblåt og hvidt:
– Det var et nemt valg. Jeg er enormt glad for at være her, både på og uden for banen. Det har været en sjov og udfordrende rejse vi har været på de sidste 1½ år, så det var oplagt at fortsætte. Det var egentlig ikke den store omvæltning at få anførerbindet på. Jeg har gjort meget af det samme jeg har gjort hele tiden, og jeg håber og tror, at jeg har udfyldt min rolle til tilfredshed for dem der vurderer de ting, og det er noget jeg har været både meget glad for og stolt af.

Fra klubbens side glæder det sportslig ansvarlig Brian Gellert at have fået de to spilleres underskrift:
– Både ”Rous” og ”Hanne” har været enormt vigtige for først vores oprykning, og siden for vores flotte sæson i 1. Division. De står begge for de værdier, som vi synes skal tegne vores klub: Hårdt arbejde, en vilje til at lære og udvikle sig, og ansvar for fælleskabet, både på banen og i omklædningsrummet. Vi synes, at der tidligere har været lidt for stor udskiftning i spillertruppen, og det har været et mål for os at få større kontinuitet ind i truppen. Det er vi allerede godt på vej med, og det afspejler sig også i vores resultater. Og uden at røbe for meget, kan jeg godt tease med, at der nok er flere nyheder på trapperne .

Nikolaj Hansen og Daniel Norouzi har begge spillet 39 kampe i FCH-trøjen.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk