Skip to main content

FC Helsingør har forlænget kontrakten med angriberen Anosike Ementa, der til dagligt spiller for FCHs U19-hold.

Talentchef Kenneth Rasmussen er meget begejstret for at ”Ano”, som han bare kaldes til dagligt, har bundet sig til FCH.
– Det man først ser hos Ano er det fysiske potentiale, hvilket er åbenlyst for en spiller på den rigtige side af de to meter. Men han har faktisk et meget veludviklet teknisk niveau, og hans forståelse for spillet ligger også på højt plan. Han er både en meget stærk og alsidig afslutter, der har scoret et hav af mål på både U17 og U19-holdene, men han har også rigtig mange assists til mål, qua sin veludviklede spilforståelse.

Anosike selv er kort og kontant om forlængelsen: – Jeg har valgt at forlænge i FCH, fordi jeg er utroligt glad for at være her. Jeg føler mig hjemme i klubben, og det er her jeg føler jeg kan udvikle mig bedst.

Kenneth Rasmussen er overbevist om, at Anosike Ementa inden længe kan komme i spil til førsteholdet:
-Anosike er en meget talentfuld spiller med store videreudviklingsmuligheder, og vi er rigtigt glade for, at han har valgt blive i FCH, til trods for interesse fra andre klubber. Vi har i fællesskab lagt en god udviklingsplan for Ano, der skal bringe ham i spil til førsteholdet, som han også så småt skal til at begynde at træne med inden længe.

Foto: © Annamarrie Lennings