Skip to main content

FC Helsingør har skrevet kontrakt med unge Hjalte Petersen, der samtidigt rykkes op fra U19 til seniorholdet. Hjalte Petersen har været del af FCHs akademi i små fire år, og har tidligere været forbi FC Nordsjællands ungdomsafdeling.

Hjalte Petersen er glad for at få muligheden for at udvikle sig yderligere på FC Helsingørs førstehold:
– Jeg har trænet med førsteholdet siden sæsonopstarten, og synes at holdet har taget enormt godt imod mig. Jeg er kommet ind i et stærkt målmandsteam, og de erfarne på holdet er rigtigt gode til at lære fra sig. Det går lidt stærkere på seniorniveau end jeg har været vant til, og man skal være der 100% hver gang for at kunne være med, men jeg synes det er gået godt. Nu skal jeg udvikle mig og lægge på mit niveau, og arbejde hen imod forhåbentligt blive fremtidens mand.

Sportschef Brian Gellert glæder sig over at have fået papir på Hjalte Petersen:
– Hjalte er endnu en spiller, der har været igennem vores ungdomssystem og Helsingør Eliteidræts Akademi (HEA), og som er kommet gennem nåleøjet til førsteholdet. Hjalte blev sat tilbage af en knæskade, men er kommet enormt stærkt tilbage, og har bevist over for den sportslige ledelse, at han er en fantastisk dygtig målmand, og at han skulle have chancen på førsteholdet. Hjalte er en super fyr, og meget professionel i sin tilgang til fodbolden, og det er glædeligt at endnu en af vores unge drenge kommer gennem systemet i Helsingør.

Målmandstræner Simon Toftegaard Hansen er også glad for at have endnu en spiller i sit team:
– Hjalte er en reaktionsstærk, moderne målmand, der er meget stærk i spillet på stregen. Han har gode reflekser og er god i spillet med fødderne. Det er klart, at han skal lægge på, men han har redskaberne til at udvikle sig yderligere. Hjalte er også et resultat af det stærke arbejde målmandstrænerne udfører på ungdomsholdene, så en de har også en meget stor del af æren for at han nu er blevet tilknyttet førsteholdet.

Hjalte Petersen har i første omgang fået en étårig kontrakt, og får nummer 99.