Skip to main content

FC Helsingør er blevet idømt en bøde på 35.000 kroner i forbindelse med AGF-kampen.

Bøden er idømt, fordi en lille gruppe af Helsingørfans under kampen afbrændte romerlys, samt kastede genstande på banen efter modstanderholdets spillere.

Direktør Janus Kyhl opfordrer fansene til at tænke sig om:
– Vi accepterer dommen, og tager den til efterretning. Jeg vil i den forbindelse gerne appellere kraftigt til vores fans om ikke at gøre de her ting. Vi er stadig en klub der vender hver en øre, så de her bøder kan have en ret stor indflydelse på vores økonomi, især i gentagelsestilfælde.

Derfor kommer vi også til fremover at slå hårdt ned på brug af pyroteknik, og folk der kaster ting på banen. Hvis man bliver grebet i de her ting, vil man få et års karantæne fra Helsingør Stadion, og jeg vil gerne understrege, at vi fra klubbens side finder den form for adfærd totalt uacceptabel. Jeg vil gerne opfordre til, at man tænker over, hvor meget man egentlig støtter op om klubben, når ens opførsel kan ende med at have ret store konsekvenser for FC Helsingør.

Jeg vil dog også gerne understrege, at vi stadig er meget glade for den opbakning vi har i hele byen, samt at vi kun taler om et meget lille mindretal af fans, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Vi har været fint tilfredse med afviklingen af kampene, der generelt har foregået i god ro og orden, og vi vil arbejde målrettet på at det bliver ved med at være sådan fremover.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk