Skip to main content

Cheftræner Christian Lønstrup har valgt at fratræde sin stilling i FC Helsingør med øjeblikkelig virkning.

Direktør Janus Kyhl knytter følgende kommentar til fratrædelsen:
– Christian og klubben er nået til et punkt, hvor vi ikke længere føler, at vi er på samme spor i, hvor klubben og fodbolden skal hen. Der har været nogle uoverensstemmelser om, hvordan spillestil og trupsammensætning skulle være. Derfor har Christian valgt at fratræde sin stilling i FC Helsingør, og søge nye udfordringer.

Vi er kede af at se Christian forlade os. Han har om nogen været frontfiguren for den fremgang FC Helsingør har haft den sidste håndfuld år, og han har været os en meget dygtig og engageret træner, der også har nydt en meget høj anseelse blandt vores fans og sponsorer, men når det er sagt, deler vi Christians vurdering af, at det måske er på tide at få friske kræfter ind på trænerposten og nye øjne på projektet.

Vi vil gerne takke Christian Lønstrup for tiden i FC Helsingør, og den kæmpe indsats han har lagt i sit arbejde her. Han vil altid have en stor stjerne hos os.

Afgående cheftræner Christian Lønstrup:
– Det har været otte fantastiske år, hvor vi har skrevet historie sammen, og det har været en fantastisk og uforglemmelige rejse. Jeg vil gerne takke de mange spillere jeg har arbejdet med i årenes løb, og hele staben omkring holdet. Jeg har haft et godt samarbejde med klubbens ledelse, og vil gerne sende en tak til formand Finn Moseholm og direktør Janus Kyhl for godt med- og modspil gennem årene. En særlig tak vil jeg sende til fanskaren, som er vokset med klubben gennem årene, og som har støtte op om os i med- og modgang.

Jeg ønsker FC Helsingør alt godt fremover, og de vil altid have en plads i mit hjerte.

Træningen overtages indtil videre af U-19 træner Marc Thevis og assistenttræner Brian Gellert, der fortsætter i klubben, og staben fortsætter uændret.

Alle henvendelser om fratrædelsen bedes rettet til direktør Janus Kyhl.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk