Skip to main content

Ovenpå en resultatmæssig utilfredsstillende periode har FC Helsingør besluttet at stoppe samarbejdet med cheftræner Peter Feher.

Direktør Janus Kyhl om beslutningen:
– Det er meget ærgerligt. Vi har oplevet en dybt professionel og engageret indsats fra Peters side, og kigger vi på vores træningsmiljø og stabens arbejde, så har han gennem sin korte periode i klubben løftet dette helt enormt. Men vi bliver også nødt til at kigge på resultaterne, og her har det simpelthen ikke været godt nok. Man kan altid diskutere hvor ansvaret ligger, men i en fodboldklub er det nu engang placeret på cheftrænerens skuldre.

– Jeg forventer dog også, at vores spillere kigger sig selv grundigt i spejlet og hanker op i deres stolthed i resten af sæsonen. Peter og hans arbejde har været enormt vellidt blandt vores spillere og stab, og den bedste måde de nu kan betale tilbage til ham på, er ved at gå ud og sikre klubbens forbliven i NordicBet Ligaen.

– Jeg vil gerne takke Peter for hans store indsats i FCH. Der er ingen, der har haft deres daglige gang i klubben, der er i tvivl om at Peter er en enormt dygtig fodboldtræner, og jeg er sikker på, at der ikke er nogen der er mere ærgerlig end ham over at han ikke lykkedes med at forløse truppens potentiale.

Peter Feher sender en sidste hilsen til klub og fans:
– Tak til alle i og omkring klubben. Og tak til fansene for opbakningen på både ude- og hjemmebane. Jeg er ked af det på alles vegne over, at vi ikke fik de point vi burde have fået. Det er ærgerligt, og jeg havde stadig troen på at det kunne lykkedes men sådan er gamet jo. Jeg ønsker alle held og lykke i de sidste kampe i sæsonen, og med hele missionen. Jeg er sikker på, at det nok skal ende godt.

Cheftrænerposten vil blive varetaget resten af sæsonen af FC Helsingørs head scout i USA, Omid Namazi.
Omid Namazi har senest trænet den iranske topklub Zob Ahan SC, og har været cheftræner for det amerikanske U18-landshold, assistenttræner for det amerikanske U20-landshold, samt assistenttræner for det amerikanske kvindelandshold. Namazi var derudover assistenttræner under Carlos Quieroz, da spanieren kvalificerede Irans landshold til VM i Brasillien i 2014.

Ud over Peter Feher fortsætter resten af staben uændret.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk