Skip to main content

Kære Fans

Det er en svær tid vores lille klub går igennem i denne sæson, og gårsdagens nederlag til Hvidovre har ikke gjort det nemmere. Gennem de seneste 4-5 år har vi oplevet en meget stor forandring, og klubben har udviklet sig nærmest eksplosivt. Vi har rykket os fra oprykning fra 2. division i sommeren 2015, via et besøg i Superligaen, til nu igen at være i reel risiko for en retur til 2. division.


Det er naturligvis på ingen måde tilfredsstillende, og derfor arbejder vi også kontinuerligt med at analysere og evaluere på holdet, præstationerne og resultaterne. Alle i klubben er dedikeret til arbejdet med at få vendt skuden, og lægger mange timer i dette arbejde hver eneste dag.

Det er frustrerende og skuffende at være fan i en tid hvor tingene ikke går klubbens vej, og jeg har den største forståelse for jeres skuffelse og frustration. Ja, jeg sidder selv med de samme følelser, ligesom alle vores dedikerede folk gør – der er ingen her i klubben der ønsker at være i denne situation som vi er i lige nu.

Jeg forstår at I har brug for at komme af med frustrationerne, og der har i et godt forum på Facebook, men jeg håber også, at I forstår at f.eks. VIP arrangementer er en del af det at drive en fodboldklub, for uden vores sponsorer har vi ikke en professionel klub.

Vi har 8 kampe tilbage i sæsonen, og dem arbejder vi målrettet og dedikeret på at vinde. Det bliver nogle svære uger, men vi giver ikke op, og jeg håber inderligt at I vil være med på den vogn.

Og uanset hvad der kommer til at ske, så vil vi bygge videre på alt det gode der er skabt gennem årene, og løfte FC Helsingør mod nye succeser i fremtiden i fællesskab med jer fans.

De bedste hilsner

Janus Kyhl