Skip to main content

FC Helsingør udvider sit team i USA.

FC Helsingør har tilføjet to medlemmer til sin stab i USA. Der er tale om Omid Namazi, der bliver Head of Scouting, eller chefscout i USA, samt Matt Barnes der vil blive Sporting Director for North America, eller Sportsdirektør i Nordamerika.


Chefscout Omid Namazi har et omfattende CV, hvor han ud over senest at have været cheftræner for den iranske topklub Zob Ahan SC, har været cheftræner for det amerikanske U18-hold, assistenttræner for det amerikanske U20-landshold, samt assistenttræner for det amerikanske kvindelandshold.

Som assistenttræner for det amerikanske U20-landshold, var han med til at vinde CONCACAF-mesterskabet, som del af et team der blandt andet inkluderede de amerikanske landsholdslegender Brad Friedel og Tab Ramos.

Namazi var derudover assistenttræner under Carlos Quieroz, da spanieren kvalificerede Iran til VM i Brasillien i 2014.

Matt Barnes kommer fra en stilling som cheftræner for landsholdet for den lille caribiske Ø-stat Turks & Caicos. Han har sin baggrund primært i college soccer (fodbold), hvor han har ledet fodbolduddannelserne på fire forskellige amerikanske universiteter, St. Marys University, Embry Riddle A. U, Lubbock Christian University og San Francisco State University. Matt Barnes vil fokusere på rekruttering og talentarbejde i USA, og vil arbejde sammen med den sportslige ledelse i Danmark om den overordnede strategi for fodbolden i FCH.

De to nye ansættelser kommer til at have base i USA.