Skip to main content

I søndags tog klubben afsked med flere markante personligheder. Dermed er arbejdet med næste års setup begyndt.
Helt som planlagt er alle spillerne i FC Helsingør gået på en velfortjent ferie. Det skete efter sæsonens sidste kamp mod Næstved BK i lørdags. Søndag krammede spillere og stab farvel til hinanden ved et afslutningsarrangement i loungen. På trods af det flotte sommervejr, var stemningen vemodig. Som direktør Bo Bay Hougaard sagde i sin tale: Det har været en virkelig hård omgang for os alle og jeg håber at vi kan bruge dagens arrangement til at få sagt ordentlig farvel til hinanden efter en svær tid.
I staben var der tale om et endeligt farvel til cheftræner Alvaro Santos, analytiker Ricardo Resende, fysisk træner Gustav Ibsen, holdleder Kasper Christiansen, assisterende holdleder Torben Fleischer samt kommunikationsansvarlig Mikkel Madsen. På spillersiden fortsætter Frederik Juul karrieren i AC Horsens og Stan van Bladeren dedikerer sig til Hollandsk fodbold. Frederik Helstrup, Kasper Kristensen, Daniel Nourouzi og målmandstræner Patrik Abrahamsson har meldt ud, at de ønsker at fortsætte karrieren andetsteds.
Andre spillere har kontraktudløb, men et eventuelt fortsat samarbejde er endnu ikke afklaret. Så der var tale om et farvel og måske på gensyn. Det er profilerne Jacob Schoop, Alexander Hvid og Kasper Enghardt, som udgør den mulige lyseblå gensynsflok. Det samme gør sig gældende for fysioterapeut Michael Nielsen, som også har kontraktudløb ved udgangen af denne sæson.
Ikke mindst taget den udfordrende sæson i betragtning, er det tungt at sige farvel. Klubben skylder profilerne stor tak for deres indsats. I ønskes alt det bedste fremover.
I ledelsen arbejder vi på næste års organisation, herunder også den samlede konsolidering af klubbens ejerskab og økonomi. Udmeldinger kommer i det tempo, det overhovedet er muligt under hensyntagen til den igangværende proces.