Skip to main content

FC Helsingør har i dag haft sommerens første træningsdag for førsteholdet, hvor truppen indledte forberedelserne til den kommende sæson i 2. division.

Det var samtidig første arbejdsdag for FC Helsingørs nye spanske trænerteam anført af cheftræner Manolo Sanlúcar. Han kommer fra en lignende stilling i den spanske klub Atlético Paso.

– FC Helsingør er en spændende klub med et spændende projekt, som det ikke tog lang tid for mig at sige ja til, da jeg blev tilbudt muligheden for at komme hertil. Nu handler det om at løfte en stor sportslig opgave, og det skal vi gøre med passion og ved at opbygge et stærkt hold. Det arbejde startede i dag, siger Manolo Sanlúcar

Direktør Bo Bay Hougaard:

Det er en træner, som virker superkompetent, og han har tidligere formået at stabilisere en klub og rykke den fremad. Jeg glæder mig meget til at få et nyt og positivt blik på FC Helsingør, der kan rykke os fremad.

I FC Helsingør skal cheftræneren – med det borgerlige navn Manolo Real Jiménez – arbejde sammen med Marc Velasco, som er ansat som assistenttræner i FCH.