Skip to main content
ArkivSæsonen 2018/19

Udtalelse fra bestyrelsesformand Jordan Gardner

By 26/05/2019januar 24th, 2022No Comments

Nu, hvor vi har afsluttet sæsonen 2018-19, vil jeg gerne takke hver og én i og omkring FC Helsingør for jeres støtte til klubben i denne sæson. Desværre er det endt med en nedrykning til anden division, men alligevel er fremtiden på mange måder lysere end nogensinde for klubben.

Vi går ind i en ny æra for FC Helsingør; nye ejere, et nyt, smukt stadion der åbner til sommer, samt et fortsat engagement i, at have et førstehold som hver eneste af os kan være stolt af. Mit fokus fremadrettet kommer til at koncentrere sig om at finde balancen mellem at styrke førsteholdstruppen via de muligheder der ligger i vores samarbejde i udlandet, og i særdeleshed USA, mens vi samtidigt skal holde fast i klubbens kerneværdier og sjæl, der er den lokale forankring.


Jeg har i den seneste tid bevidst brugt del tid og energi på at møde lokalsamfundet i Helsingør og omkring klubben, ved at besøge og tale med en del af moderklubberne, ved at rejse med vores U15-drenge til en stor ungdomsturnering i Holland, samt brugt med vores pigeakademiprogram i den forgangne uge.

På banen vil vi bibeholde vores professionelle fuldtidssetup, og bruge al vores tid og energi på at få klubben direkte tilbage i Første Division. Vi ser med begejstring frem til den gruppe nye spillere der vil komme til klubben denne sommer, hvilket inkluderer de to New Zealandske U20-spillere Dalton og Eli, der lige nu spiller U20-VM i Polen. Derudover ser vi frem til at rykke adskillige af vores egne akademispillere op på førsteholdet, og vedblive med at skrive kontrakter med unge, danske kvalitetsspillere. Vi er i færd med at bygge en trup, der skal spille attraktiv kvalitetsfodbold, med fokus på angrebsfodbold, som kan begejstre os alle.

Jeg forstår til fulde de bekymringer der er I forbindelse med nedrykningen til anden division, men vi er selvsikre og optimistiske for klubbens fremtid. Dette vil kun være et midlertidigt tilbageslag for os, og vi har en klar intention om at lægge en effektiv strategi for at vende tilbage til første division så hurtigt som muligt, med et øje rettet mod en retur til Superligaen derefter. Ændringer vil være uundgåelige, men uanset hvilken division vi spiller i, vil vi ikke ændre klubbens DNA, som vil være en professionel drift, at bringe toptalenter til klubben, og en stærk forankring i klubbens lokalmiljø.

Til afslutning vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke jer alle personligt for jeres støtte og opbakning for FC Helsingør.

Alt godt
Jordan Gardner
Bestyrelsesformand
FC Helsingør

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk