Skip to main content

Daniel K. Pedersen er den nye midlertidige cheftræner i FC Helsingør.

Manden der kommer til midlertidig at overtage trænerjobbet fra Morten Eskesen er Daniel K. Pedersen. Daniel har været i FC Helsingør i lidt over 5 år, hvor han har været U17 træner, U19 træner og fungeret som head of coaching i hele ungdomsafdelingen fra U14 til U19.

Daniel stod for første gang for 1. holdets træning i dag. Daniel siger dette om træningen: “Træningen gik fint. Det var en kort og effektiv træning, og der var lagt et program. Spillerne så skarpe ud i mange situationer og det ligner de glæder sig til i morgen.”

Daniel har kun kendt til nyheden i mindre end 24 timer og har derfor ikke lagt de store planer. Indtil videre bliver de planer Morten Eskesen og Mikkel Thygesen har lagt hen over pausen fulgt, indtil Daniel har haft ordentlig tid til at sætte sig ind i rollen.  

Allerede i morgen, står Daniel i spidsen for holdets første træningskamp mod FC Nordsjælland, hvor Daniel også har en fortid. Han nævner selv, at “det bliver specielt og sjovt” at komme tilbage til Farum. 

Arbejdet med at rekruttere en ny cheftræner er gået i gang, og vi håber at kunne præsentere vores fremtidige cheftræner inden for de kommende uger.