Skip to main content

FCH Talentcenter Syd blev skudt i gang tirsdag den 8. august, da der blev føjet endnu et kapitel til den blomstrende historie om FC Helsingørs ungdomsarbejde.

Vores to seneste skud på stammen af samarbejdsklubber, Nødebo IF og KBK Hillerød, er blevet føjet til FC Helsingørs talentsamarbejde under navnet “FCH Talentcenter Syd”  Efter henvendelse fra de to klubber om et muligt samarbejde, er vi nu kommet frem til, at vi foreløbig hver anden tirsdag træner de to klubbers årgang 2007 og 2008. Og allerede fra næste træningsgang vil også årgang 2005 og 2006 deltage i træningerne.


FCH har tilknyttet U15 træner, Lauritz Hetman som konsulent og træner, og herudover vil FCHs målmandstræner, Jonas Nielsen, samt FCH T+ og U15 træner René Lybek Hansen også deltage. Vi håber at vi sammen med de to klubber får skabt en succes og et tilbud, der kan være attraktivt for de unge spillere, og at vi sammen med klubberne kan udvikle os inden for FC Helsingørs tre kerneværdier: Fællesskab, ambition og udvikling.

På holdbilledet ses udover spillerne fra årgang 2007 og 2008, formand i Nødebo IF, Henrik Løber; formand i KBK Hillerød, Laust Andres; samt vores FCH-trænere: Lauritz Hetman og René Lybek Hansen

Vi glæder os meget til et stærkt samarbejde med Nødebo IF og KBK Hillerød