Skip to main content

Thomas Slosarich, der skulle have startet som talentchef i klubben den 1. august, kommer alligevel ikke til at arbejde for FC Helsingør i den rolle.

Direktør Janus Kyhl forklarer den noget pudsige situation:


– Ganske kort, så har Thomas fået en, for ham, meget unik chance med et konsulentjob, der betyder en del rejser til i USA. Thomas har længe ønsket at få muligheden for at prøve sig selv af i udlandet og som bonus få tættere kontakt til sin amerikanske familie. Vi har som klub meget stor forståelse for Thomas’ ønske, og at der pludselig kan opstå situationer, hvor familieforhold træder foran alt andet.

Thomas er meget ærgerlig over både at måtte skuffe os, samt at han ikke får mulighed for at arbejde i klubben. Han har tilbudt at hjælpe os i forskellige konsulentfunktioner i talentafdelingen, såfremt vi kan finde noget der er passende, og som kan godkendes af hans kommende arbejdsgiver.

Vi vil nu kigge på en erstatning til posten som talentchef, men indtil videre køres talentafdelingen af Marc Thevis og René Lybæk, der også stod for afdelingen sidste år, så den er i meget kompetente hænder, indtil vi finder en afløser for Thomas.