Skip to main content
ArkivSæsonen 2017/18

Sejr i sidste test

By 03/02/2018januar 24th, 2022No Comments

 

FC Helsingør slog lørdag eftermiddag bosniske Mladost Doboj i den sidste testkamp inden Alka Superligaen sparkes i gang for helsingoranerne den 11. februar.


Det var egentlig meningen, at vi skulle have mødt serbiske Spartak Subotica, men de ville meget gerne have flyttet kampen til om formiddagen, og den var FCH-staben ikke helt med på. I stedet stillede Mladost Doboj fra den bedste bosniske række op, til hvad der skulle vise sig at være en fin sidste træningskamp for FCH.

Første halvleg var præget af at begge hold stod stærkt defensivt, og det var så som så med de store chancer i det første kvarter. Undtagelsen var dog da Mladosts målmand samlede en tilbagelægning op, og dommeren fløjtede for frispark i feltet. Alligevel sjældent man ser det i en træningskamp. Tobias Christensen kunne dog ikke få sparket gennem muren, og så måtte FC Helsingør vente til der var spillet lige omkring 20 minutter, før man fik hul på bylden. Bolden blev spillet frem af Matheus, der snød to-tre mand, og Mladosts målmand kunne ikke holde hans skud. Så kunne Nicolas Mortensen nå frem til bolden, og fra en spids vinkel bankede han bolden i mål.
1-0 FC Helsingør.

Ikke længe efter sparkede Tobias Christensen et godt hjørnespark. Pascal Gregor var gået med frem, og headede stærkt bolden i kassen. FC Helsingørspillerne jublede, men dommeren fløjtede noget uforståeligt for frispark, og anullerede målet. En lidt hård skæbne for en god dødbold.

Efter pausen skiftede begge hold en del ud, og rytmen blev slået lidt i stykker, som den ofte bliver i træningskampe. Douglas var tæt på en enkelt gang, og bosnierne kom også afsted i et par kontraer, men ellers var halvlegen mest præget af hårde dueller, og frispark der måske var lige over kanten for hvad man forventer i en træningskamp. Der var debut til FC Helsingørs nye brasilianer, Felipe Tontini, der viste prøver på sit gode boldøje og præcise afleveringsspil, men ingen af holdene kom for alvor frem til det store, og så kunne FC Helsingør lukke træningslejren med en fortjent sejr over et defensivt stærkt hold, og begynde at se frem til sæsonstarten i næste uge.

FC Helsingør: Vaporakis: Fisch, S. Henriksen Gregor, Matheus, Basse, Køhler, Bay, Christensen, Mortensen, Douglas
Indskiftet: Kappenberger, Mohammad, P. Olsen, Tontini, Holst, Stückler, Frithzell