Skip to main content

Vores tyske målmand Sebastian Mielitz har valgt at stoppe i FC Helsingør, for at tage tilbage til tysk fodbold.

– Jeg er taknemmelig over at have været i klubben og har følt mig velkommen fra første dag. Det har positivt her i Helsingør og jeg har sat pris på at arbejde med holdet og trænerstaben. Jeg kom til klubben for at få spilletid og det fik jeg og er glad for den tillid, som jeg fik. Desværre er det nu tid til noget andet og det har intet med FC Helsingør at gøre, men mere for min familie i Tyskland. Jeg ønsker FC Helsingør held og lykke og jeg forlader klubben som fan og vil fortsat følge holdet, siger Sebastian Mielitz.

Sebastian er en utrolig professional målmand, en god fyr og en stor gevinst for vores yngre målmænd, hvor hans erfaring har været en stor hjælp. Det var skønt at have ham her og vi kan kun ønske ham alt det bedste.

Målmandstræner Simon Hansen

Der er ingen tvivl om, at det var en stor dag for klubben, da Sebastian Mielitz skrev kontrakt med FC Helsingør tilbage i januar måned. Nu stopper samarbejdet efter gensidig aftale mellem klubben og Mielitz.

– Sebastian har været fantastisk her i hans korte periode i Helsingør. Han har vist sine holdkammerater hvordan man ved seriøs træning og hårdt arbejde bliver bedre dag for dag. Det har været tydeligt for alle, at han har spillet på højeste niveau både i Danmark og Tyskland. Han har sat sit aftryk og vil blive savnet. Alt det bedste til ham i fremtiden, siger cheftræner Morten Eskesen. 

Vi ønsker Sebastian alt det bedste i fremtiden.

Fotos: Claus Birch