Skip to main content

Kristoffer Munksgaard har valgt at stoppe karrieren og derfor vil han ikke være at finde i FC Helsingørs trup til den kommende sæson. Munksgaard kom til klubben i januar og spillede en halvsæson, hvor han lavede 3 mål.

“Jeg har haft det privilegium at kunne leve af at spille fodbold i så mange år, hvilket har givet mig en masse fede oplevelser gennem tiderne med mange fantastiske mennesker”

Kristoffer Munksgaard

Kristoffer Munksgaard ligger altså støvlerne på hylden i en alder af 32 år.

”Hvornår er det rigtige tidspunkt? For mig som menneske og fodboldspiller er tiden kommet til at sige stop imens kroppen stadig har det godt. Tanken har for mig været tilbagevende igennem et længere stykke tid, men da muligheden pludselig opstod for at blive en del af FC Helsingør, var det en enestående chance. Jeg skylder klubben en stor tak og har kun godt at sige om klubben. En fantastisk klub med en masse gode mennesker og dygtige fodboldspillere og trænere. Jeg ønsker alt det bedste for klubben fremadrettet”, siger Kristoffer Munksgaard.

Kristoffer Munksgaard har haft en fantastisk karriere igennem mange år og han fik også sat sit præg her i FC Helsingør ved hans professionelle tilgang. Munksgaard har arbejdet hårdt for holdet, været ydmyg og der har været stor respekt omkring ham både som spiller og som menneske. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Munksgaard og jeg ønsker ham held og lykke i fremtiden, siger cheftræner Morten Eskesen. 

Vi ønsker Kristoffer Munksgaard alt det bedste i fremtiden.