Skip to main content

50-årige Bo Bay Hougaard tiltræder som CEO i FC Helsingør A/S med virkning pr. 1. januar 2023.

Bo skal med sin store erfaring og viden være drivkraften der eksekverer klubbens visioner og mål for fremtiden.

Bo Bay Hougaard tiltræder som CEO i FC Helsingør A/S med virkning pr. 1. januar 2023, og vil med det samme arbejde for en bredere investorkreds via sit netværk.

Vi føler, at vi har fået den helt rigtige profil til at løfte arbejdet uden for banen. Bo Bay Hougaard er et perfekt match. Bo har selv rødder i Helsingør og har spillet fodbold hele sin ungdom, og er som så mange andre vild med fodbold og kan huske alle de ”op og nedture”, der har været i fodbolden i Helsingør.
Bo er uddannet Statsautoriseret revisor og efter elevtiden i København blev han i 1995 ansat hos PWC i Helsingør. I 1999 var Bo med til at stifte Aaen & Co. Statsautoriserede revisorer, som i dag har udviklet til en stor lokal arbejdsplads. Bo var partner hos Aaen og Co. i 15 år, hvilket har givet ham et solidt kendskab til Nordsjællands Erhvervsliv og mange erfaringer som iværksætter og leder i en mindre virksomhed i vækst. I 2014 solgte Bo sin ejerandel i Aaen & Co og har siden bestridt flere bestyrelses- og direktørposter på meget højt internationalt niveau.

Vi har simpelthen hentet en ”spiller” fra allerøverste hylde til FCH. Vi er superstolte og har naturligvis store forventninger”, udtaler bestyrelsesformand Finn Moseholm.

Formanden glæder sig over i en og samme person at have ramt forståelsen for fodboldkultur samt en dokumenteret professionel tilgang til at drive en virksomhed med mål om positive økonomiske resultater.

  • Bo Bay Hougaard er begejstret for klubbens nye vision, og ser et kæmpe potentiale for videre udvikling af klubben. Bo støtter også økonomisk op om klubben og de øvrige nye aktionærer og har til start indskudt kr. 500.000. Bo ser det som en investering, som skal give et økonomisk afkast på lagt sigt, men det primære incitament er, at vi sammen skal skabe et stabilt økonomisk fundament for et stærkt FC Helsingør.
  • Med ansættelse af Bo Bay Hougaard som ny CEO bliver Janus Kyhl direktør med ansvar for det sportslige og kommercielle i klubben. Med frigørelsen fra det overordnede ansvar og de administrative og økonomiske opgaver, så kan Janus udfolde sine udadvendte kompetencer med sponsorsalg og forhandlingsopgaver med fodboldagenter m.fl.

Ansættelsen og organisationsændringen falder sammen med et tilfredsstillende efterår, hvor klubben overvintrer i top-6 og giver endnu et pust af optimisme frem mod forårets grund- og slutspil. En velfungerende organisation bag holdet er enorm vigtig. Bestyrelsen glæder sig derfor over tilførslen af Bo’s kompetencer i organisationen som betyder, at klubben står stærkere i jagten på vores mål om at vende tilbage til superligaen og skabe et bæredygtigt økonomisk fundament.

Yderligere henvendelser til Lasse Lindblad, tlf. 40940708 eller Finn Moseholm tlf. 21423049.