Skip to main content

FC Helsingør skriver kontrakt med FC Roskilde profilen Valdemar Schousboe

 

Den 25-årige angriber kommer til FC Helsingør på en toårig kontrakt.

 

Valdemar Schousboe har de seneste to sæsoner været en vigtig del af FC Roskildes trup, hvor han havde en stor andel i klubbens oprykning til 2. Division med 28 mål.

I denne sæson har han forsat den gode stime, hvor det er blevet til 7 mål og 2 assists i Roskildes kamp om en plads i slutspillet.

 

Disse flotte præstationer tager han altså nu med til Helsingør, hvor han de kommende år skal få nettet til at blafre for de blåstribede i jagten på top-6.

 

Om signingen udtaler sportsdirektør Janus Kyhl –

 

”Valdemar er en spændende spiller, der ved hvor målet står. Han har bevist sine evner som målscore i både 2. Division og 3. Division og han var i høj grad medvirkende til at FC Roskilde rykkede op i 2. Division i foråret.

Nu glæder vi os til at se ham begå sig på 1. Divisions niveau og de samtaler jeg har haft med Valdemar, bekræfter mig i, at vi får en både klog og ærgerrig spiller, som sætter store krav til både sig selv og sine omgivelser.

Både vores cheftræner og jeg selv glæder os til at se ham i aktion mandag morgen sammen med resten af holdet. Og så har han jo heldigvis en god måned til at lære sine nye holdkammerater at kende og finde sig til rette på holdet.”

 

Valdemar selv er også klar til udfordringen i Helsingør-

 

”Jeg har fået et rigtigt godt indtryk af folkene omkring klubben og jeg synes godt om faciliteterne heroppe i Helsingør.

Nu ser jeg frem til at starte op på mandag og møde mine nye holdkammerater og resten af teamet i klubben. Og så glæder jeg mig bare til at vise, hvad jeg kan på banen!”

 

Vi kan ikke vente med at se Valdemar i aktion for byens hold.

Velkommen til Helsingør!