Skip to main content

FC Helsingør har ansat Peter Feher som ny cheftræner i klubben. Peter Feher kommer til fra en tilsvarende stilling i Hellerup Idrætsklub, og er valgt blandt flere potentielle kandidater efter en grundig udvælgelsesproces.

Det er en cheftræner med stor erfaring, der kommer til FC Helsingør. 44-årige Peter Feher har arbejdet som fodboldtræner i over 20 år. Han var ansat i FC Nordsjælland i ni år, hvor han bl.a. vandt mesterskabet for U19-hold, og senere var assistenttræner for Kasper Hjulmand og First Team Coach under Olafur Kristjansson. Peter Feher har de seneste knap to år været cheftræner i HIK i 2. division, og er udover en kandidatgrad i Idræt fra Budapest Idrætsuniversitet også indehaver af den højeste trænerlicens i Danmark: UEFA P-trænerlicens.


Peter Feher glæder sig til at komme i gang med arbejdet:
– Jeg synes FC Helsingør har gang i et meget spændende projekt. Der er et virkeligt stort potentiale for at samle hele området heroppe om klubben, især når det nye stadion kommer til. FCH har en god trup, som hurtigst muligt skal spille med om oprykning til Superligaen igen. Jeg kender allerede en del af spillerne fra min tid i Nordsjælland, og senest kender jeg selvfølgelig Carl Lange, som spillede på HIKs førstehold under mig. Det er en klub med mange teknisk gode fodboldspillere, og en stærk kerne af spillere, og glæder mig meget til at arbejde med dem

Derudover er jeg ikke den eneste, der har været imponeret af det ungdomsarbejde der bliver lavet i klubben, der blev kronet med opnåelse af B-licensen sidste år. På længere sigt bliver et af mine vigtigste arbejdsområder at få spillet klubbens egne ungdomsspillere ind på førsteholdet.

Direktør Janus Kyhl glæder sig over tilgangen:
– Peter var den bedste kandidat i et stærkt felt af ansøgere, og han har været øverst på listen siden vi begyndte at søge efter en ny cheftræner. Vi kender ham helt tilbage fra hans tid i FCN som en dygtig talentudvikler, med en god evne til at udvikle og forløse unge spillere. Derudover står han for en offensiv og teknisk baseret fodboldstil, som går rigtig godt i tråd med den måde vi gerne vil spille fodbold på her i Helsingør. Peter kommer til med friske øjne og en masse erfaring, og vi glæder os meget til samarbejdet med ham.