Skip to main content

Det var med stor glæde, at vi forleden kunne meddele, at cheftræner Omid Namazi fortsatte i FC Helsingør i den kommende sæson. Desværre blev glæden kort. På grund af personlige forhold er Omid Namazi nødt til at returnere til USA, og ser sig ikke i stand til at fortsætte som cheftræner i Helsingør.

Omid Namazi selv er ked af at forlade FCH før tid:
– Jeg vil gerne takke Jordan Gardner og resten af ledelsen i FC Helsingør for at give mig muligheden for at stå i spidsen for FCH som cheftræner i de sidste tre måneder. Desværre er jeg af personlige årsager nødsaget til at opsige min stilling og returnere til USA. Jeg ønsker Jordan og resten af FC Helsingør al mulig held med det spændende projekt.

Assistenttræner Brian O’Donnell var del af Omid Namazis stab, og forlader også sin stilling.

Bestyrelsesformand Jordan Gardner beklager at måtte se Namazi og O’Donnell forlade klubben:
– Vi vil gerne takke både Omid og Brian for al deres hårde arbejde, og for at have brugt så meget tid langt væk fra deres familier. Klubben står stærkere nu, og er i bedre stand end før de to kom til. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske dem al held og lykke i deres fremtidige karrierer. De vil begge fortsat være del af FC Helsingørfamilien fremover.

– Den sportslige ledelse er allerede gået i gang henover weekenden med at sammensætte en liste med potentielle afløsere, og begynder processen med jobsamtaler allerede i den kommende uge. Vores topprioritet er naturligvis at finde en afløser, der kan videreføre vores nuværende system og sportslige strategi.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk