Skip to main content

Efter to en halv sæson i FC Helsingør er Oliver Drost ikke længere at finde i hjembyen.

Drost havde kontrakt i Helsingør frem til sommer, men har valgt at drage til udlandet for første gang i sin karriere. Turen går til Bangalore i Indien, hvor han resten af sæsonen skal spille for Bengaluru FC.
Indiens ligasystem minder om det, man kender fra MLS, hvor sæsonen afsluttes med playoffkampe. Her tabte Bengaluru FC i sidste års finale. Det er altså en topklub, som angriberen nu bliver en del af, og han ser meget frem til den nye udfordring.

“Det er et spændende eventyr, både sportsligt for mig selv og selvfølgelig også for min familie. Jeg har altid spillet i Danmark, så hvis jeg skulle prøve noget andet, skulle det være nu. Da muligheden så bød sig, gav det rigtig god mening, og det bliver forhåbentlig en god oplevelse.”

Dog forlader 28-årige Drost også Helsingør med en lidt uforløst følelse.

“Jeg er født og opvokset her. Dette er min by og min klub, så derfor er jeg også sindssygt ærgerlig over at efterlade klubben i den position, den er i lige nu. Når det er sagt, har jeg samtidig stor tiltro til, at drengene klarer skærene. I de sidste kampe har det været marginalerne, der har været afgørende, og med de sidste procenter og fornyet energi skal de nok redde livet i 1. Div.”

Vi takker Oliver Drost for hans tid og indsats i FC Helsingør og ønsker ham al held og lykke i Indien!.