Skip to main content

Souheib Dhaflaoui har valgt at skifte Næstved BK ud med FC Helsingør og vender altså retur til klubben, som han tørnede ud for tilbage i 2016.

Offensivspilleren nåede over 100 kampe i Næstved-trøjen og har de sidste to sæsoner været fast mand på holdkortet. Resultaterne er dog udeblevet for Næstved i indeværende sæson, og med kun en enkelt sejr er de i øjeblikket at finde på sidstepladsen i NordicBet Ligaen, et enkelt point bag FC Helsingør.

Skiftet understreger FC Helsingørs oprustning i dette transfervindue, hvor 27-årige Dhaflaoui bliver det sjette nye ansigt i truppen.
For Dhaflaoui er skiftet dog ikke så stor en omvæltning, da han som nævnt tidligere har været en tur forbi Helsingør og samtidig har spillet sammen med anfører Daniel Norouzi.

“Det er et spændende projekt her i Helsingør. Jeg har også snakket lidt med Daniel Norouzi, som har fortalt gode ting om klubben og så husker jeg selvfølgelig også positivt tilbage på min tid her.”

Nu handler det om at skaffe point og vende resultaterne i Helsingør, og her mener Dhaflaoui, at hans erfaring kan være med til at gøre en forskel.

“Jeg har prøvet at ligge under stregen før og ved, hvad der skal til for at vende situationen. Det er et godt hold, jeg er kommet til, og målet er klart.
Jeg er selv teknisk dygtig og kan bruge mit overblik til at tage del i opspillet og fordele boldene, hvilket passer rigtig godt med spillestilen her i Helsingør”

Vi ser frem til at se Souheib Dhafloui i aktion allerede i holdets kommende testkampe.

Kontrakten løber frem til udgangen af 2025