Skip to main content

FC Helsingør har endnu en gang været på jagt i Sverige.

Denne gang er det den unge Lucas Larsen fra Eskilsminne IF, som har skrevet under på en 2,5-årig kontrakt med FC Helsingør.

Larsen har fået sin fodboldopdragelse i Helsingborgs IF, og efter ophold i både AFC Eskilstuna og Ängelholms FF over de seneste år er det nu tid til stopperens første tur i udlandet.

”Mit første indtryk er super godt. I dag var min første træning og en god forberedelse til den første testkamp. Der var højt tempo, gode spillere og kvalitet, så det føles godt. Jeg har haft Álvaro som træner tidligere, så vi har snakket lidt sammen frem og tilbage, og nu kom kontrakten på plads, hvilket jeg er meget glad for.“

Den 21-årige Larsen er fysisk stærk og kommer til Helsingør med masser af kamperfaring. I den netop overståede svenske sæson spillede han stort set fuld tid i næsten samtlige kampe og var dermed instrumental for Eskilsminne IF’s flotte fjerdeplads.

“Jeg bestræber mig altid på at gøre mit bedste og lægge hjertet på banen for at sikre, at mine holdkammerater er trygge ved mig, og omvendt. Jeg kigger altid fremad, uanset om det går op eller ned, og jeg ser altid nye muligheder.”

Nu venter der en helt ny virkelighed, hvor han skal hjælpe holdet med at vende de kedelige resultater fra efterårssæsonen, så FC Helsingør fortsat er at finde i landets næstbedste række efter sommeren.

Vi ser et stort potentiale i Lucas Larsen og håber, at han vil vokse og udvikle sig endnu mere i Helsingør-trøjen over de næste år.

Kontrakten løber frem til den 30/6-2026