Skip to main content

FC Helsingør løber på banen i Viborg på søndag i en spritny tredjetrøje i rød, der erstatter sidste års orange. Den røde trøje bliver alternativ til den lyseblå/hvide hjemmebanetrøje, og den mørkeblå udebanetrøje, der begge beholdes uændret fra sidste sæson.

I trøjens mønster er indfarvet logoerne fra samtlige af vores 17 moder- og samarbejdsklubber; Helsingør IF, Helsingør FC, Vapnagaard FK72, Hornbæk IF, Frem Hellebæk, Espergærde IF, Snekkersten IF, Kvistgård IF, Tikøb IF, Gurre IK, Borsholm Skibstrup IF, KBK Hillerød, Fredensborg B&I, Nødebo IF, Gilleleje FK, IS Skævinge og Esrum IF.
(Artiklen fortsætter under billedet)

Disse klubber er fundamentet og baggrunden for det arbejde vi udfører i FC Helsingør, og i designet er logoerne tænkt som fundamentet og baggrunden for trøjen. Den røde, hvide eller blå farve i trøjen indgår i alle moder- og samarbejdsklubbers trøjer på en eller anden måde, og farverne er således også en hilsen til dem.
(Artiklen fortsætter under billedet)

I nakken af trøjen sidder Helsingør Kommunes våben, som repræsentant for byen vi spiller vores hjemmekampe i, og som vi har navn efter.
(Artiklen fortsætter under billedet)

Trøjen er designet i samarbejde mellem FCH og Diadora, og er fyldt med lækre detaljer. Trøjerne vil blive udbudt til salg til fansene i et begrænset oplag. Hvis man allerede nu vil sikre sig en trøje, kan man forudbestille på shop@fchelsingor.dk. Skriv navn og størrelse i mailen. Vær opmærksom på, at der er tale om “italienske” størrelser, så vi anbefaler, at man køber en størrelse større end man normalt bruger.

Trøjerne ankommer inden for de næste par uger, og vil komme til at koste 499,- for voksne, og 399,- for børn.