Skip to main content

FC Helsingør og cheftræner Christian Lønstrup har underskrevet en ny og forbedret kontrakt. Det var en fast aftale, at hvis det skulle blive til en oprykning til Superligaen, skulle cheftrænerens kontrakt genforhandles. I går faldt de sidste detaljer så på plads, og Christian Lønstrup kunne sætte sin signatur på en kontrakt, der både indeholdt forbedringer for cheftræneren selv, men som også knytter ham tættere til klubben.

Bestyrelsesformand for FC Helsingør, Finn Moseholm havde det helt store smil på, da forhandlingerne endeligt faldt i hak.


-Christian Lønstrup og FC Helsingør er det perfekte match såvel fodboldfagligt som menneskeligt. Den nye kontrakt betyder et styrket samarbejde, som belønner Christian Lønstrup for hans fantastiske resultater, og samtidig sender et signal om, at klubben har ambitioner for fremtiden. I den forbindelse ser vi Christian som en væsentlig brik, fortæller bestyrelsesformanden.

Finn Moseholm fastslår samtidig, at FC Helsingør har strakt sig så meget klubben kan, for at vise, hvor stor pris vi sætter på Christian Lønstrups arbejde.

-FC Helsingør er en klub med store ambitioner, men samtidig med fødderne plantet solidt på jorden og i lokalsamfundet. Det er rigtigt, at oprykningen og den situation vi pt. står i har præg af et eventyr, men det er ikke kommet ud af den blå luft. Det er bygget på et fundament af hårdt arbejde, lokal fællesskab, engagement og dygtige ledere som Christian Lønstrup. Det er den trappestige, vi vil bruge til år for år at udvide målene, og sigter mod toppen. Vi stiller os ikke tilfredse, fastslår Finn Moseholm.
Kontrakten løber til udgangen af sæsonen 2019/2020

Foto © Claus Birch, clausbirch.dk