Skip to main content

For anden gang har Nødebo Skole, del af Grønnevang Skole, og FCH Talent, i samarbejde med Nødebo IF, lavet et succesfuldt fem-ugers forløb med 0-5 klasserne på skolen. Denne gang var det U15-cheftræner Markus Søgaard Uglebjerg og Kenneth Just Petersen fra FCH, der hver onsdag var ude og arbejde med børnene.

”Formålet med projektet er at motivere børnene til bevægelse og leg. Vi har fokus på at lave øvelser/lege og spil, der giver motion, glæde, sociale relationer, samarbejde og udfordrer lidt på læring samtidig, udtaler Rene Lybek Hansen, Børne- & ungdomsudviklingstræner i FCH, der samtidig glæder sig over det tætte samarbejde med skole og klub i Nødebo er fortsat med succes fra sidste år.

Projektet som nu har kørt af to omgange, høster store roser fra skoleleder Mette Vibeke Schmidt og lærerne på skolen, som blandt andet siger: “Trænerne kommer med en tydelig plan for børnene og aktiviteterne” – “Trænerne har en god pædagogik og tilgang til børnenes adfærd og opførsel” – “De er dygtige til at lave træning til en leg” – “De har en dejlig rosende tilgang til eleverne” – ”børnene glæder sig til aktiviteterne fra uge til uge” – ”lærer og børn siger, kom gerne igen”. Så, som Mette Vibeke Schmidt konkluderer ”Endnu en gang var det en succes”.

De to parter er allerede begyndt at tale om et tredje forløb til næste år.

Foto: FC Helsingør