Skip to main content

Natten til torsdag blev en ny og meget stor FCH-stjerne tændt på himlen.

FC Helsingørfamilien mistede et meget kært medlem, og Torbens egen familie mistede en kærlig og dedikeret ægtemand og far, da Torben Ellegaard natten til torsdag tabte kampen mod den kræft, som Torben fik konstateret i starten af januar måned i år.


I det daglige var Torben ansat som Partner Manager i FC Helsingør, men han har gennem tiden også været frivillig assistenttræner for vores U17hold, frivillig holdleder i ungdomsafdelingen, og frivillig medhjælper i klubben Han var sågar også i en årrække sponsor i klubben, gennem sit civile hverv, inden han blev ansat på fuldtid i FC Helsingør.
I det private var Torben en kærlig og dedikeret ægtemand og far, der altid satte familien højest, og som værdsatte og var utroligt stolt af sine 2 børn, Emma og Frederik, samt sin hustru, Sussie. Torben lagde aldrig skjul på, at de tre var det der betød allermest for ham, og han værdsatte deres stunder sammen over alt andet.

Torben var på alle leder og kanter indbegrebet af det der kendetegner FC Helsingør, og han levede og åndede for klubben. Torben var således også, som den største naturlighed med i Viborg, da vi sikrede os den historiske oprykning til Superligaen. En stund som for os i klubben nu står som et ekstra specielt minde. Ikke alene var Torben en fantastisk afholdt medarbejder, og kollega, men for mange af os var Torben også en rigtigt god ven. Og når vi kigger rundt i vores klub, så kan vi konstatere, at uanset kort eller langt bekendtskab var Torben en person der satte sine spor, hvor end han trådte – gode spor vel at mærke.

FC Helsingør har lidt et stort tab, men Torben Ellegaard vil altid være en del af klubben, og vi vil have ham med i vores hjerter på vores videre færd, mens vi kæmper mod nye mål. For vi ved, at det præcis ville være det Torben ønskede.
For Frederik, Emma & Sussie er tabet enormt og uerstatteligt, og alle i FC Helsingør har jer med i vores tanker. I vil altid være en del af FC Helsingør.

Æret være Torbens minde!!

– Janus Kyhl, på vegne af hele FC Helsingør

FC Helsingør håber at mange vil komme og vise Torben den sidste ære sammen med os, når vi mindes ham på stadion i forbindelse med hjemmekampen, søndag d. 19. August mod FC Fredericia.