Skip to main content

Næsten 150 mennesker var mødt spændte op til FC Helsingørs informationsmøde om den kommende aktieemission mandag aften på Comwell i Snekkersten.

Der blev holdt oplæg fra formand Finn Moseholm om klubbens historie, og vigtigheden af at bygge videre på den i det fremtidige arbejde, fra talentchef Kenneth Rasmussen om visionerne for ungdomsarbejdet, og det store potentiale det rummer, samt direktør Janus Kyhl, der besvarede spørgsmål omkring det økonomiske i aktieselskabet.


Stemningen var høj, og da mødet var overstået, kunne bestyrelsen med stor tilfredshed konstatere, at der var tegnet aktier for over en million kroner.

– Der var en fantastisk positiv stemning til mødet, og vi måtte ud og hente ekstra stole to gange, siger Janus Kyhl med et smil.
Vi kunne se, at der var mødt folk frem fra hele det nordsjællandske, og der var en rigtig god blanding af repræsentanter fra områdets større virksomheder, de små lokale forretninger, forældre til ungdomsspillere og helt almindelige fans. Vi har i det hele taget været positivt overraskede over den store opbakning til aktieprojektet. Det er fantastisk, at lokalområdet gang på gang kan tage fusen på os, og vi er meget stolte af folks interesse i vores efterhånden ikke så lille fodboldklub.
Når den lokale opbakning og de udenlandske investorer falder på plads snarest, så har vi skabt et godt fundament for det videre arbejde med at løfte os op i top-15 i fodbolddanmark.

Har man spørgsmål til aktieprospektet, eller til emissionen i det hele taget, kan man henvende sig på mail på aktier@fchelsingor.dk

Der er mulighed for at blive del af den første aktietegning frem til den 25. marts, og I kan hente prospekt og aktietegningsark her: Prospekt + Tegningsark