Skip to main content

Loop Partners Printing Solutions har været en trofast støtte for FC Helsingør i flere sæsoner, og vi er stolte over fortsat at have dem med på holdet som klubbens printpartner. Deres skræddersyede printløsninger og engagement i klubben er stærkt medvirkende til vores succes uden for banen. Uanset om det handler om produktion af designs i markedsføringsøjemed, til internt brug i omklædningsrummet eller assistance på trænerkontoret.

Vi er derfor meget begejstrede for, at Loop Partners Printing Solutions har besluttet at fortsætte deres partnerskab med FC Helsingør.
Men det er ikke alt!
Vi har også den glæde at byde Mathias “Mac” Christensen velkommen i samarbejdet. Med LP-PS på maven af “Mac” træder de nu ind i klubben af partnere, som også personligt sponsorere vores spillere. “Mac” tog forbi kontoret i Allerød for at hilse på og snakke mere om, hvorfor han var den udvalgte, og hvad han kan gøre på banen for at vise både sig selv og LP-PS frem.
Mon ikke gode præstationer og mål fremmes endnu mere, når man kan mærke støtten fra en personlig partner?

Vi glæder os til forhåbentlig at se både “Mac” og Loop Partners Printing Solutions på forsiden efter en brandkamp!

Står du og mangler hjælp til løsninger indenfor kopi, print og dokumenthåndtering? Hvorfor så ikke vælge en af markedets bedste? Hos LP-PS får du topklasse service, åbenhed og gennemsigtighed hele vejen fra planlægning til implementering.

Kig forbi kontoret i Allerød til en snak om dine muligheder eller bliv inspireret og læs meget mere her