Skip to main content

Daniel Pedersen overdrager stafetten til Alvaro Santos som er ny cheftræner i FC Helsingør. ”Det er tid til, at andre kan bringe ny energi ind omkring holdet og forhåbentligvis skrabe en masse point sammen, det er jeg helt sikker på Alvaro og resten af teamet kan, og jeg er sikker på der venter en god periode forud for klubben og spillerne – derfor har jeg valgt at opsige min stilling i FC Helsingør”, udtaler Daniel Pedersen.

Trænerteamet er allerede i fuld gang med forberedelserne til lørdagens hjemmekamp mod topholdet fra Fredericia.

Daniel har valgt at trække sig, da han mener, at det på nuværende tidspunkt er det bedste for holdet, at der kommer andre kræfter til. Vi respekterer Daniels beslutning og takker ham for en kæmpe arbejdsindsats i hans tid i FC Helsingør.

Alvaro Santos har været i FC Helsingør som assistenttræder siden 1. juli i år og kender derfor klubben rigtig godt allerede. Alvaro har tidligere været cheftræner i Helsingborg IF og var forinden leder af ungdomsholdene i Helsinborg IF. Alvaro er ved at færdiggøre sin UEFA Pro-licens uddannelse som er den højeste træneruddannelse der kan opnås. Med Alvaro får vi en erfaren, faglig dygtig og kompetent cheftræner som oven i købet har en masse erfaring som professionel fodboldspiller.