Skip to main content

Foto: Claus Birch

Det var en relativt tilfreds cheftræner Christian Lønstrup, der evaluerede kampen mod Hobro efterfølgende:
– Spillemæssigt var det en godkendt kamp. Det er ærgerligt, at vi taber, for jeg synes at vi havde fortjent mere. Men det illustrerer meget godt, hvad vi oppe mod på den hylde vi er kommet på. Hvis man giver de andre det mindste, tager de det meste. De kommer på 1-1, stort set ud af ingenting, og så scorer de til 2-1 på en standardsituation. Så vi kunne mærke, at i enkelte faser bliver vi straffet big time på det her niveau.

Jeg synes dog generelt, at der var mange af vores spillere der spillede godt. TK, der lige er kommet fra Nordsjælland, har trænet med os én gang, og var måske banens bedste i dag, Jeg var i tvivl om han skulle starte inde, men han var rigtig god. Jeg synes faktisk vi var gode over hele linjen. Vi var gode forsvarsmæssigt, og vi var i lange perioder også gode på bolden inde på midten, men vi mangler måske bare lige den sidste skarphed oppe foran. I de sidste ti-femten minutter var der også nogle af vores spillere, der var lidt trætte rent fysisk, og så falder man nemt lidt i forhold til de aftaler man har på banen. Men ellers synes jeg, at det var en klart godkendt indsats

Midtbanespilleren Christian ”TK” Køhler fik debut i Helsingørtrøjen, og imponerede efter kun at have fået et enkelt træningspas med truppen. Han sendte Christian Lønstrups ros videre til holdet:
– Jeg er positivt overrasket over holdet. Det er et rigtig, rigtig fint spillede hold, med en spillestil der minder lidt om den jeg kommer fra i Nordsjælland. Det har gjort det let at komme ind på holdet, og drengene har taget rigtig godt imod mig, og har været gode til at vise mig hvad jeg skal gøre. Det har gjort det let for mig at kunne spille mit spil inde på midten allerede her i første kamp.
Jeg synes også, at vi kom godt fra land i Superligaen. Vi har bolden en del i starten, og tør spille med den. Vi får også scoret ret tidligt i kampen, men lige inden pausen og i starten af anden halvleg kommer de mere ind i kampen, og efter de scorer ser vi lidt trætte ud. Det er selvfølgelig noget vi skal arbejde på at forbedre fremover.