Skip to main content

En varm søndag eftermiddag i Randers, endte ud med at blive en målrig kamp. 

Der skulle spilles 19 minutter af første halvleg, før det første mål blevet sparket ind af Tonni Adamsen, med en flot aflevering i dybden fra Alexander Lyng. 0-1 til FCH.

Der gik dog kun 5 minutter før Randers kunne svare igen, med et mål fra Sebastian Odey som skød bolden i mål fra et Randers hjørnespark og Randers FC udligner til 1-1.

5 minutter efter får Randers FC endnu et hjørnespark, som Hugo Andersson scorer på og bringer Randers FC foran 2-1. Kort tid efter modtager Frederik Lauenborg bolden bagerst i målfeltet fra et indlæg, og bringer hjemmeholdet foran med 3-1, som var stillingen ved pausen.

I starten af anden halvleg, er det Simon Graves som scorer hjemmeholdets fjerde mål og 4-1 til Randers FC.

8 minutter efter er det FCH U-19 spilleren, Robert Marcus, som brager bolden op i højre nethjørne. Reducering og 4-2 scoring af FCH.

Med 25 minutter tilbage af kampen, er det Marvin Egho som udnytter hjemmeholdets farlige hjørnespark, til at forøge føringen til 5-2 til Randers FC.

Sidste mål i kampen blev scoret 9 minutter før slutfløjtet, hvor Bjorn Kopplin sparker bolden i kassen. Kampen ender 6-2 til Randers FC.

Næste træningskamp for FC Helsingør er på udebane mod Hillerød lørdag d. 9. juli