Skip to main content

Som vi meldte fra træningslejren i Tyrkiet, ville der blive skrevet kontrakter med Ibrahim Samrawi og Emil Erbas efter hjemkomsten. Nu er “alt det officielle” faldet på plads, og de to spillere, der har været med i truppen i snart et par måneder, kan præsenteres.

Ibrahim Samrawi kommer til fra FC Københavns U19-hold, og har allerede fået debut i FCH-trøjen. Han kan spille både kant og wingback, og har sine forcer i sin hastighed, både med og uden bold. Ibrahim kommer til at spille i trøje nr. 98.

Ibrahim selv har været begejstret for sin start i FC Helsingør.
– ”Efter at have talt med min agent og med Janus (Kyhl, red.) følte jeg klart, at FC Helsingør var det bedste valg for mig og min karriere. Jeg er sikker på at jeg kan udvikle mig her, og komme ind i seniorverdenen. Jeg er kommet godt ind på holdet, og det er en nogle dygtige og erfarne spillere jeg er kommet på hold med, som jeg føler jeg kan lære rigtigt meget af.”

Emil Erbas er kommet til fra HIK, og er en hårdtarbejdende og fysisk stærk midtbaneslider. Han kan spille både som defensiv 6’er, eller boks-til-boksspiller, såkaldt 8’er. Som fortalt tidligere på hjemmesiden, vil Emil, grundet DBUs regler for kontraktindgåelse med amatørspillere, først blive spilleberettiget fra 1. juni, men tiltræder på kontrakt i FC Helsingør allerede nu, hvor han vil træne med truppen og kan spille på reserveholdet frem til da. Han har også fået en god start i FCH-trøjen:
– “Jeg er superglad for at være blevet del af holdet, og jeg glæder mig helt vildt til at kunne komme ind og kunne spille kampe her til sommer. Drengene har taget rigtig godt imod mig, og fået mig til at føle mig som del af holdet fra første dag.”

Emil Erbas får trøje nummer 8.


Emil Erbas

Direktør Janus Kyhl er glad for de to nye spillere:
– “Både ”Ibo” og Emil er rigtige ”FCH-spillere”, forstået på den måde at de er nogle rigtig fine spillere, der er gået lidt under radaren i større klubber, men nu er kommet hertil, hvor vi er sikre på vi kan sætte dem på fodboldlandkortet. Ibrahim er en moderne angrebsback, der kan give os noget af det samme i højresiden som Frederik Bay har givet os i venstre i snart nogle år, hvilket vil give os flere strenge at spille på i det offensive spil.
Emil er en god, hurtigt tænkende midtbanespiller, der er lidt mere fysisk betonet i sit spil end de typer vi ellers har til rådighed på midten. Han kommer også til at give os en ekstra dimension i vores spil, når han bliver spilleberettiget til sommer, og har stadig en alder hvor han kan udvikle sig yderligere, selvom han er lidt ældre end Ibrahim. Vi glæder os til at se de to slå igennem i FCH.”

Ibrahim Samrawi og Emil Erbas har begge skrevet kontrakt frem til sommeren 2020.

Fotos: FC Helsingør