Skip to main content

FC Helsingør har indgået en aftale med Freetrailer om hovedsponsoratet i klubben. Aftalen træner i kraft med det samme, og løber sæsonen ud, med en option på en etårig forlængelse. Det betyder at FC Helsingør allerede i søndagens kamp mod Silkeborg vil løbe på banen med Freetrailers logo på brystet.

Direktør Allan Darré fra Freetrailer ser store muligheder i sponsoratet:


– Klubben har været gennem en forrygende udvikling, og har efterhånden opbygget en unik position her i Nordsjælland. Freetrailer har været partner i FC Helsingør i nogle år efterhånden, og FCH har et meget stærkt brand og netværk, hos både fansene, klubberne heroppe, samt i erhvervslivet. Det er et netværk som vi i dén grad kan bruge til at udbygge vores eget brand heroppe, og styrke Freetrailers position i det lokale erhvervsliv. Vi har allerede samarbejdsaftaler med Silvan, Espergærdecenteret, Hørsholm Golfklub og Bilka, og det giver rigtig god mening for os at benytte de muligheder der er for eksponering og synergieffekter, når man er del af det stærke erhvervsnetværk, der er omkring FC Helsingør. Vores forretning er bygget op om samarbejdspartnere i erhvervslivet, og der giver det perfekt mening med denne slags eksponering.

Vi planlægger allerede nu at vi vil være ret aktive i vores sponsorat, og er begyndt at drøfte forskellige tiltag med klubbens salgsafdeling, som vil komme både os og FC Helsingør til gode. Det kunne f.eks. være at stille trailere til rådighed til brug i moder- og samarbejdsklubberne, samt forskellige events med spillere og staben hos vores samarbejdspartnere.

FC Helsingør-direktør Janus Kyhl havde det store smil fremme, da kontrakten blev underskrevet:
– Det er en stor glæde, at en anerkendt og fremadstormende virksomhed som Freetrailer ser FCH som den rette platform for deres markedsføring. Freetrailer har været partner hos os igennem nogle år, og de har fra start været en meget stærk samarbejdspartner for klubben, hvor vi også har haft glæde af Allans erhvervserfaring i bestyrelsen. Vi er stolte af at Freetrailer har valgt at opgradere deres sponsorat, og det er et stærkt signal om en stor tro på fremtiden i projektet FC Helsingør.

Det har været vigtigt for klubben at lande en hovedsponsor, der økonomisk giver os mulighed for at arbejde med lidt længere perspektiver og have et solidt fundament at arbejde ud fra. Men endnu vigtigere har det været at tilknytte en hovedsponsor, der kan se anden værdi i sponsoratet end det rent økonomiske, og som har nogle værdier vi flugter med og kan spejle os i.

Foto: FC Helsingør